NADAL PER A TOTHOM'14

NADAL PER A TOTHOM - 2014

Tornem a celebrar un acte de recital solidari de poesia amb sorpreses emotives, aquesta vegada, a benefici del CASAL D'INFANTS DE LA MINA, que ajuda al més menuts i desprotegits que viuen entre complicades circumstàncies.
  • 11 de Desembre, a les 18:00 en Ca n'Humet [mapa] 
  • 19 de Desembre, a les 19:30 en l'Ateneu Barcelones [mapa]


Poesia en Accio celebra, despres de quinze anys, novament el Nadal per a tothom a l'Ateneu Barcelones, el divendres 19 de desembre de 2014 a les 19.30 h. L'acte consistirà en un recital benefic en el qual participaran mes de vint poetes que llegiran poemes sobre valors humans i en el que dedicarem un sentit homenatge a Montserrat Abello, Jaume Sisterna i Elisa El Zoughbi , poetes que ens han deixat enguany i que ens van acompanyar amb moltes de les causes solidaries de la nostra associacio. Comptarem tambe amb la intervencio musical del cantautor Emiliano Valdeolivas .

L'entrada a l'acte es lliure i hi haura numeros de dos euros per una rifa d'una cistella de Nadal a benefici del Casal Infantil de la Mina. L'exit d'aquest acte dependra en part del suport dels mitjans de comunicacio i, sobretot, de la generositat de tots aquells que rebeu aquesta nota informativa i la feu arribar a les vostres amistats. El treball del Casal Infantil de la Mina es admirable i aquest Nadal per a tothom voldriem que amb l'art i l'accio solidaria poguessim ajudar a aquests menuts que tant ho necessiten. Portarem la il·lusio, la poesia, el record merescut, i tot en el marc immillorable d'una casa de la cultura com es l'Ateneu. Que aquest missatge amb els millors desitjos d'un Nadal felic per a tothom s'escampi per la voluntat mes fermi i mes gran, la de l'amor.

Ens veiem tots aquest divendres a l'Ateneu.


  • 19 de Desembre, a les 19:30 en l'Ateneu Barcelones [mapa]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escribe aquí tu comentario al respecto: